Lærernes «må-ha» i undervisningen: NRK-app

Den mest populære appen i itslearning akkurat nå er NRK Skoles digitale klipparkiv, skriver læringsplattformen i sitt nyhetsbrev for september.

Innholdet er tilrettelagt for elever og lærere i grunnskolen og videregående skole, og lyd- og videoklipp er klassifisert etter emne, personer, programmer og læreplaner slik at du enkelt kan finne innhold som passer i din undervisning.

Dette kan den blant annet brukes til: 

  • Sette inn videoer direkte i oppgaver, undersøkelser, tester og på fagdashbord. Det gjør det mulig å plassere klippene i relevante sammenhenger for elevene, slik at de vet nøyaktig hva de skal se og når.
  • NRK Skole-løsningen i itslearning inneholder også et søkefelt som kan legges til hvor du vil i itslearning. Når du har lagt til søkefeltet på fagdashbordet eller i en oppgave kan elevene selv enkelt finne relevante videoer i emner de er interessert eller trenger støtte i.

Lyst å vite mer?

  • Les mer om NRK-appen HER