Ta en «Flink pike» inn i klasserommet

I disse dager slippes to ettertraktede, nye filmstudieark: «Flink pike» som har kinopremiere 10.oktober og «Gutten i den stripete pysjamasen». Trykk på bildet for mer info. 

Før den tid kan du lese deg opp på hva regissør Solveig Mjelkeraaen faktisk mener med «flink pike», og hvordan hun selv har kjempet mot sin egen depresjonsdiagnose som følge av å ha møtt veggen. Den veien får vi være med på i «Flink pike».

  • HER slippes filmstudiearkene for «Flink pike» og «Gutten i den stripete pysjamasen»

Filmer for «alle» fag

Filmstudieark er pedagogiske opplegg til filmer som er aktuelle å bruke i undervisningen og som skolekino. Det blir laget ark til forskjellige klassetrinn, inkludert barnehager og videregående skoler. Undervisningsmaterialet gir informasjon om selve filmen, tematisk bakgrunnsmateriale og forslag til spørsmål og arbeidsoppgaver.

Finn din film i basen!

 

I denne filmstudieark-basen kan du søke på filmtitler, klassetrinn, fag og tema for å få forslag på filmer som passer ditt behov.

Pssst! Her finner du Film & Kinos Skolekinonytt #8.