Sharing is caring. Har du et undervisningsprosjekt på lur?

Sitter du på et praktisk undervisningsprosjekt som er skikkelig bra? Har du lyst til å dele det med andre lærere? Amandusfestivalen i samarbeid med Mediepedagogene arrangerer seminar for medielærere onsdag 25/3 og torsdag 26/3 på Lillehammer. I den forbindelse er vi ute etter eksempler på praktiske prosjekter som brukes på skoler i dag. Det behøver ikke være filmprosjekter, men det er en fordel om prosjektet er praktisk og innen visuell kommunikasjon. Utover å være lærerikt er prosjektet spennende? Mystisk? Engasjerende? Sammensatt? Yrkesnært? Innovativt? Eller bare rett og slett et godt prosjekt? Ta kontakt med oss på epost leder@mediepedagogene.no  Vi er ute etter to stk presentasjoner á 30 minutter. Presentasjonene vil bli honorert.