Utsikt til mer medieinnsikt

er tittelen på en kursrekke som Avis i skolen og Mediepedagogene tilbyr lærere i videregående skole.
Vi vil i løpet av 2016 tilby flere kurskvelder i mediehus. I tillegg til å bli godt kjent med de ulike mediehusene, tar vi opp aktuelle temaer som er relevante i forhold til læreplanene.
– Besøket på Klassekampens redaksjon 9. mars var for meg en fantastisk anledning til å se hvordan et nyhetsmedium må jobbe hardt og systematisk for å videreføre egenart og en stolt tradisjon midt i en rivende utvikling, forteller Nils Johansen, Hellerud vgs.
Til høsten går turen til Dagsavisen. Da får vi høre hvordan et dødsdømt avisprosjekt har blitt gjort svært levedyktig. Vi møter administrerende direktør, sjefsredaktør, andre redaktører, journalister og ikke minst kjendiskommentatoren Arne Strand. Ny dag og tid kommer!