Mediepedagogene har i lang tid jobbet med et bokprosjekt i forbindelse med sitt 50-årsjubileum. Boken ble lansert på Medielærerseminaret 2022, hvor de første eksemplarene også ble solgt.

Første opplag er på 357 bøker og i overkant av 300 bøker står lagret på vårt kontor på Seilet i Oslo. Bøkene vil i første rekke bli sendt per post til de som vil kjøpe boken, men det vil også bli mulighet for å komme innom Seilet for kjøpe boken. Vær oppmerksom på at det kommer et tillegg på 150kr i porto og administrasjon ved postforsendelse.

Mediepedagogene jobber med å få på plass en løsning for integrert betaling med vipps i nettsiden vår. Vi vil oppdatere denne saken når dette er på plass.

I første omgang ber vi de som ønsker å kjøpe boken om å kontakte administrasjonsansvarlig eller en i styret for detaljer rundt kjøp av boken. Boken koster 250kr og dersom boken skal sendes blir prisen 400kr. Dette inkluderer 100kr i porto og et administrasjonsgebyr på 50kr. Betaling skjer foreløpig ved at vi ber om penger gjennom vipps.

Ved større bestillinger ber vi om at styret kontaktes.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.