Mediepedagogene holder årsmøte 31. mars klokken 19.30 i Lokalene til Mediebedriftenes Landsforening (MBL) i Oslo. Samme kveld holder Eva Bratvold foredraget «Hvordan skal jeg sikre meg selv på nettet?» Trykk på tittelen for mer info – vel møtt!

Innkalling ble sendt elektronisk for en tid siden til alle medlemmene.

Melde saker?

Husk fristen 17. mars for innsending av saker til styreleder Elisabeth Sølvberg Aase på e-post elisabeth.aase@me.com og nestleder Sigurd Sæthre på ss@mediebedriftene.no.

Medlemskontingent

De som ikke har betalt medlemskontingent for 2014 bes gjøre dette med det første på kontonummer 0530.38.02055. Kontingenten er på 150 kroner, men gjelder ikke for de som meldte seg inn mot slutten av 2013. Studenter har gratis medlemskap.

Foredrag på årsmøte

Før årsmøtet inviterer Mediepedagogene til åpent møte i MBL klokken 18, der foredraget «Hvordan skal jeg sikre med selv på nettet?» står sentralt. Foredraget holdes av Eva Bratvold, en interessant og solid fagperson som arbeider med digital kompetanse, hovedsakelig rettet mot undervisningssektoren. Her kan også andre enn bare medlemmene i Mediepedagogene delta!

Kommer du?

Gi beskjed til leder og nestleder innen 24. mars på elisabeth.aase@me.com og ss@mediebedriftene.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.