Se MK-bidrag på NRK1 Puls

NRK1 Puls har hatt en konkurranse gående der MK-klasser har kunnet levere inn bidrag til en sending om «bitching». I dag, mandag 25. oktober, vises bidragene på NKR1 kl. 19.45.

I tillegg kan du se noen av bidragene på NRK sine nettsider for Puls.

Puls-redaksjonen er veldig imponert over det MK-klassene har fått til. Det er høyt nivå på kreativ tenkning. Og de synes elevene har fått til mye. Ekstra dyktige var to team fra henholdsvis Byåsen vdg skole i Trondheim  og Drømtorp vdg skole på Ski. Det lover godt for tv-fremtiden her i Norge!

Vinnerne er:
Byåsen vdg skole ved Julie Maaø, Othelie Høyem, Oda Kolby.
Drømtorp vdg skole ved Idun Skåre, Rikke Rasmussen og  Christine Gulheim.

Disse får sine saker vist mandag 25/10 kl 1945 på NRK1.

Vi bruker også deler av en rekke andre saker på lufta. For å se hvilke disse er – se sendingen vår mandag 25/10 kl  19.45.

Vi har skrevet vurderinger for alle bidrag, og Puls-redaksjonen kan kontaktes hvis noen ønsker tilbakemelding på sitt innslag.

Puls-redaksjonen vil gjerne takke for alle innsendte bidrag, og håper også elevene har fått noe praktisk ut av erfaringen med å delta i en slik konkurranse: vurdere etiske problemstillinger, rettighetsproblematikk for bilder og musikk, historiefortelling, dramaturgi,  deadline, teknisk rabalder osv osv. Det er slike ting de baler med hver eneste dag

LMU gratulerer alle deltakerene!