Sett av to skoletimer til besøk av en journalist i vår!

I perioden mars til mai 2011 vil skoleklasser på ungdoms- og videregående nivå i Hordaland kunne få besøk av en journalist i klassen.

Prosjektet Journalist i klassen har vært arrangert annethvert år siden 1999. Over 20.000 elever har fått besøk av en journalist i løpet av disse årene. Bare i 2009 deltok over 3700 elever.

Journalist i klassen er utformet for å utvide mediekunnskapen hos elevene og gi dem innsikt i hvordan mediebransjen fungerer i praksis. I møte med journalistene vil de unge få mulighet til å lære om andre sider ved media enn det som står i lærebøker og det de leser og ser i media til daglig. Samtidig får elevene også mulighet til å gi direkte tilbakemeldinger om sine oppfatninger av mediene.

Tilbakemeldinger fra både lærere, elever og journalister ved tidligere Journalist i klassen har vært svært positive, og viser at dette er et nyttig og lærerikt tilbud for alle parter.

I perioden mars til mai 2011 vil journalister fra større og mindre mediebedrifter i Hordaland kunne besøke din skoleklasse.

Påmelding fra 1. januar på www.ais-vest.net. Påmeldingsfrist: 18. februar

Mrk: Forrige gang ble det fullt, så meld din interesse tidlig!

For mer informasjon, se www.nordiskemediedager.no.

Velkommen til NMD Ung 2011!

Vi benytter samtidig anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Med vennlig hilsen

Ronny Bertelsen                                             Johannes Bøyum                                            Guri Heftye

Nestleder, Bergen Journalistlag              Avis i skolen, avd. Hordaland                    Festivalsjef, Nordiske Mediedager

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.