Se NMD Ung: Konferansen på nett!

Tirsdag 10. mai samles 450 elever på Ole Bull Scene for en heldags konferanse. Om dere ikke er blant disse kan dere likevel få se foredragene!

Kl 12:30 – 13:30 på tirsdag streames debatten ”Bloggens mange ansikter” live på www.bt.no.

Antall unge bloggere har eksplodert de siste årene. Det samme har populariteten til et lite utvalg ungdommer. De opplever en enorm oppmerksomhet: Leserne kommenterer utseendet deres og alt de gjør, med både positivt og negativt fortegn. Den negative responsen har fått flere unge bloggere til å gi opp. Andre får store inntekter fra merkevarer, via annonser og produktomtaler. Blogging er en ny, rimelig markedsføringskanal, og betyr klingende mynt i kassa for merkevarer som retter seg mot unge brukere.

Hva er motivasjonen for bloggeren? Hvordan håndterer de oppmerksomheten fra lesere, og annonsører? Hvordan tenker annonsørene? Og hva bør du vite før du setter i gang med din egen blogg? Lær av erfaringene og få gode tips fra blant andre bloggerne Ulrikke Lund, Lars Tangen og Emil Andre Erstad, og kommunikasjonsrådgiver i bloggplattformen Origo.no Bente Kalsnes. Samtalen ledes av Hilde Sandvik, kultur- og debattredaktør i Bergens Tidende. I samarbeid med BTbatt.

De andre foredragene blir lagt ut i sin helhet på www.mediedager.no i etterkant av konferansen, bortsett fra Slik lager vi TV 2 Nyhetene.
Her ser du programmet http://www.nordiskemediedager.no/nmd-ung-konferansen.

Også konferansen Nordiske Mediedager blir for en stor del presentert i vår web-tv, og mange sesjoner blir streamet live torsdag og fredag.