Fremtiden til kinofilm i følge Coppola

Filmpolitiet fra NRK har intervjuet Francis Ford Coppola på Comic-Con som gikk av stabelen i San Diego tidligere i år. Der snakker stjerneregissøren blant annet om fremtiden til film på kino. Han mener at kino fortsatt kan overraske.

«Jeg har lyst til å dra på turné med alle mine samarbeidspartnere og fremføre filmen med levende musikk. Én unik versjon for hvert publikum.»

Han kan med enkle middel endre innholdet fortløpende, alt etter de besøkende sin interesse.

Coppola har også sine meninger om den sterkt voksende «trenden» med 3D-effekter. Han sier blant annet at dette ofte er unødvendig, og at en bedre idè kan være å bare la de scenene som faktisk kan dra nytte av effekten inneholde dette.

Les flere meninger i det fulle intervjuet hos NRK Filmpolitiet.