Filmports Filmidekonkurranse

Filmport – Nettverk for unge filmskapere skiper til konkurranse.

Vil du å lære å skrive for film, få manuset filmatisert og være med på innspillingen sammen med andre talentfulle filmskapere under Amandusfestivalen neste år?

Filmport inviterer alle mellom 15 og 23 år til å sende inn en fortelling. Du trenger ikke å ha laget film eller skrevet filmmanus før. Det viktigste er at du elsker å skrive, at du har noe å fortelle og at du ønsker å dele det med andre. Skriv om noe du har på hjertet og send det inn til oss. Du kan skrive om hva du vil ? bare fantasien setter grenser!

Alle bidrag som sendes inn vil bli vurdert av en jury bestående av manusforfattere fra filmbransjen. Bidragene som går videre vil videreutvikles under veiledning og oppfølging fra profesjonelle.

Til slutt vil det kåres tre vinnere som vil bli til film under Amandus Talent 2012 på Lillehammer.

Filmene vises under Amandusfestivalen 2012 og vil selvsagt bli lagt ut her på Filmport.no.

Sjanger: fiksjon
Maks lengde: maks 2 A4-sider
Locations: maks 2
Frist: 15. november
Send inn bidraget til: amandus@amandusfestivalen.no

Her finner du tips til hvordan skrive en fortelling eller et synopis.

Amandus Talent er et tilbud til de mest motiverte og talentfulle unge filmskaperne i Norge, utviklet og drevet av de regionale filmsentrene og Amandusfestivalen med støtte fra Norsk filminstitutt. 15 utvalgte deltakere inviteres hvert år til Lillehammer under Amandusfestivalen. I tett samarbeid med profesjonelle filmarbeidere produseres til sammen tre kortfilmer.

Filmidékonkurransen arrangeres av nettstedet Filmport som er et nytt nettsamfunn og nettverk for unge filminteresserte i Norge. Her kan du laste opp film, se film og diskutere film. Du kan knytte kontakter med andre filmskapere, få hjelp fra profesjonelle og delta på kurs verksteder og festivaler.