For første gang i Norge: Møt en av de viktigste medietenkerne i vår tid.

Foreleser, forfatter, entreprenør, blogger og konsulent Clay Shirky har uvurderlig kunnskap om mekanismene som styrer vår aktivitet på nettet. Få kan matche hans innsikt i den sosiale og økonomiske effekten av internett og internetts rolle i samfunnsutviklingen. Ingen kan lenger forholde seg likegyldig til rekkevidden sosiale medier har fått, og i dette foredraget vil Shirky snakke om hva vår digitale tidsalder krever av oss alle.

Dette er en helt unik mulighet til å høre hans tankevekkende teorier og til å stille ham spørsmål (vi har satt av god tid til Q & A).

Sett av ettermiddagen 27. oktober. Dette kan fort vise seg å bli de best anvendte timene denne høsten!

Informasjon om program og påmelding på www.mediedager.no.

”You sit in his class for an hour, and you feel like a superstar, like you can understand things in a much clearer way.”

Foursquare-gründer Dennis Crowley

”Shirky er en av verdens mest interessante tenkere når det gjelder medieutvikling.”

Torry Pedersen, ansv. redaktør og adm. dir., VG

«Shirky’s become a consistently prescient voice on networks, social software, and technology’s effects on society.»

WIRED

Tid og sted: Torsdag 27. oktober kl 12.30-17.00 i Peer Gynt-salen, Grieghallen, Bergen
Pris: kr 980,- (ordinær) / kr 450,- (student, husk gyldig studentbevis)

Påmelding for grupper over 25 personer (10% rabatt): Kontakt Nordiske Mediedager på post@mediedager.no.

Kun forhåndspåmelding, vær rask for å sikre deg plass!

Om Clay Shirky:

For mange utenfor USA er Clay Shirky mest kjent for sine innsiktsfulle foredrag om vår digitale tidsalder og ikke minst som forfatter av boken Here Comes Everybody – The Power of Organizing Without Organizations. The Guardian kåret nylig denne boken til en av de 100 viktigste non-fiksjon-bøkene gjennom tidene.

Det er særlig Shirkys analyser og innsikt i sosiale medier og mekanismene som styrer vår aktivitet på nett som har fått stor oppmerksomhet. Clay Shirky regnes i dag som en “prominent thinker on the social and economic effects of Internet technologies” (Chris Anderson, The Long Tail). Det er første gang han gjester Norge.

Shirky er professor II ved NYU’s Graduate Interactive Telecommunications Program der han leder kurset Social Weather. Som forfatter har han skrevet nevnte Here Comes Everybody og Cognitive Surplus: Creativity and Generosity in a Connected Age. Han er en svært ettertraktet foredragsholder som har gjestet de største toneangivende konferansene, f.eks. TED og SXSW. Han har også vært Visiting Lecturer på Harvard, og er stipendiat ved Berkman Center for Internet and Society. I tillegg har han vært rådgiver for selskaper som Nokia, the Library of Congress og BBC.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.