Animasjonskurs for lærere i flere byer

Les hele saken hos Film og Kino.

Etter tidligere suksess med animasjonskurs for lærere, er Film & Kino i samarbeid med de regionale filmsentrene glade for å kunne tilby heldagskurs i Kristiansand, Porsgrunn/Skien, Stavanger og Haugesund. I løpet av høsten blir det også holdt to dagskurs i Nord-Norge.

Kurset holdes av Bente Aasheim som i over 12 år har undervist lærere i hvordan de kan benytte animasjonsfilm som en læringsmetodikk i skolen med sine elever. Hun har gjennom flere år holdt kurs for lærere og elever via blant andre Film & Kino, Norsk filminstitutt, Kortfilmfestivalen, Den kulturelle skolesekken og Norsk kulturskoleråd og har skrevet lærebok om temaet animasjon i skolen.
Kursene arrangeres torsdag 6. september i Kristiansand og fredag 7. september i Porsgrunn/Skien. I Stavanger blir det kurs mandag 1. oktober og i Haugesund tirsdag 2. oktober. Nærmere beskjed om sted følger etter påmelding.

Påmeldingsavgiften er kr 200 og inkluderer lett servering og kursmateriell.

Deltakelsen skjer etter prinsippet først til mølla, og det er plass til 12 deltakere per kurs.

Påmelding Kristiansand og Porsgrunn/Skien
Påmelding Haugesund og Stavanger