Ledige plasser på animasjonskurs

Det er fortsatt ledige plasser på animasjonsskurs for lærere, både i oktober og i november. Les mer for påmelding!

Det første kurset arrangeres fredag 11. oktober og neste kurs arrangeres onsdag 27. november. Begge kursene varer fra kl. 1000 – 1600. Påmeldingsavgiften er kr 200 og inkluderer lett servering og kursmateriell.

Animasjon fra tidligere workshop

Erfaren kursholder

Kurset holdes av Bente Aasheim som i over 13 år har undervist lærere i hvordan de kan benytte animasjonsfilm som en læringsmetodikk i skolen med sine elever.

Hun har gjennom flere år holdt kurs for lærere og elever via blant andre Film & Kino, Norsk filminstitutt, Kortfilmfestivalen, Den kulturelle skolesekken og Norsk kulturskoleråd og har skrevet lærebok om temaet animasjon i skolen.