Gratis heldags dokumentarfilmtilbud for videregående skoler

BIFF – her fra fjorårets arrangement.

BERGEN KINO 26. SEPTEMBER TIL 4. OKTOBER 2018

BIFF inviterer alle videregående skoler i Hordaland til gratis heldags dokumentarfilmfestival. Hvert år arrangerer vi ulike temadager, og sammen med ulike fagmiljøer utvikler BIFF studiemateriale til forberedelse og diskusjon i klassen. Hvert år får elevene møte spennende gjester fra filmene til samtale i kinosalen. Raftostiftelsen er viktige samarbeidspartnere også i år. Bergens Tidende er stolt sponsor av BIFFs skoleprogram.

Lærere kan velge mellom tre heldagstema eller avtale visninger av enkeltfilmer. Kontaktperson er undervisningsansvarlig Håkon Tveit, hakon (at) biff.no, tel (+47) 55 30 08 40, mob (+47) 930 52 592.

Programmet finner dere her.