Onsdag fikk Mediepedagogene og Kunst i Skolen overrekt en sjekk på kr 100.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til videreføring av prosjektet «Med naturen i sikte»!

Prosjektet handlet om å utfordre elever på tre ungdomsskoler til å ta bilder i naturen. Dette var et samarbeid mellom de to organisasjonene og Markaskolen. Vi organiserte fotokurs med profesjonelle fotografer på alle de tre skolene. Bildene som elevene tok i marka, ble sendt til organisasjonene våre – Kunst i Skolen og Mediepedagogene. Vi hadde en jury som besto av fotografer og en student fra Kunsthøgskolen. Vinnerbildene ble hengt opp i Galleri Seilet og vi inviterte elever, foreldre og lærere til åpningen av kunstutstillingen til elevene. Dette ble et svært vellykket prosjekt og vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra lærere som ønsket at dette kunne bli et årlig prosjekt framover. Derfor søkte vi nok en gang støtte for oppfølging av det første prosjektet. Vi søkte det dobbelte, men er uansett svært fornøyd med det vi fikk, og at vi kan videreføre dette gode opplegget!

På bildet fra venstre: Daglig leder i Mediepedagogene, Mai Gytfheldt og formidlingskonsulent for Kunst i Skolen, Marianne Hoen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.