UTSATT – Velkommen til skrivekurs på Seilet

[ GRUNNET KORONASITUASJONEN SER VI OSS DESSVERRE NØDT TIL Å UTSETTE SKRIVEKURSET TIL VÅREN – NY DATO KOMMER! ]

 

Onsdag 18.november ønsker vi velkommen til skrivekurs med Bjørn Espen Almaas.  Kurset er myntet på norsk- og medielærere og arrangeres i våre egne lokaler på Seilet. 

 

Bjørn Esben Almaas (f.1975) debuterte i 2001 med den kritikerroste novellesamlingen Costa del Sol. Han har siden skrevet romanene Katzenjammer (2003) og Sov eller snakk om kjærlighet (2009). Den gode vennen kom ut i 2019 til strålende kritikker, og romanen ble nominert til Nordisk råds litteraturpris 2020 og EU-prisen samme år. Helt fra begynnelsen av forfatterskapet har Almaas drevet med undervisning og veiledning i skjønnlitterær skriving. Han har undervist og veileda folk i alle aldre, og vært fast gjestelærer, og veileder ved tekstlinja på Westerdals og ved forfatterstudiet i Bø i mange år. De siste ti årene har Bjørn Esben Almaas vært fast ansatt som en av to forfattere som leder linja Skriv, på Danvik Folkehøgskole. 

 

Meld deg inn i Mediepedagogene her!

Meld deg på skrivekurs for norsk- og medielærere til Mediepedagogenes e-postadresse: post@mediepedagogene.no – nb. kun 20 deltakere!

 

Skrivekurs for norsk- og medielærere onsdag 18. november kl 1200-1400 (kun 20 deltakere):

  • 250 for medlemmer av Mediepedagogene
  • 500 for ikke-medlemmer