Bergen internasjonale filmfestival vil også i år tilby gratis dokumentarfilmer for videregående skoler!

Festivalen går av stabelen i Bergen 20. til 28. oktober. Filmene blir vist i skoletiden under festivalen og etter filmen blir det dialog med filmskaperne, der elevene kan komme med egne synspunkt, spørsmål og kommentarer til filmen. Raftostiftelsen bidrar med studiemateriale til filmene, myntet på forberedelse til festivalbesøket.

Heldagsprogrammer

Festivalen tilbyr tre heldagsprogram knyttet til de tverrfaglige temaene i skoleverket: DEMOKRATI OG MEDBORGERSKAP, BÆREKRAFTIG UTVIKLING og FOLKEHELSE OG LIVSMESTRING (kun uke 43). Lærere kan velge mellom tre heldagstema eller avtale visninger av enkeltfilmer. Kontaktperson er undervisningsansvarlig Håkon Tveit, hakon@biff.no eller tlf. 55 30 08 40/930 52 592.

Les mer om heldagsprogrammene og hvilke filmer dere kan se her.

BIFF tilbyr også enkeltfilmen SEYRAN ATES: SEX REVOLUTION AND ISLAM med besøk 20.-22. oktober. Meld dere på via epost til skole@biff.no

Se www.biff.no for hele programmet. Sees på BIFF!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.