Velkommen til digitalt fagmøte onsdag 24. november kl. 20-21!

Journalist Øystein Windstad kommer til oss og snakker om ytringsfrihet i journalistikken – velkommen!

Zoom-lenke: https://us02web.zoom.us/j/86583861893

Møte-ID: 865 8386 1893

Øystein Windstad er en prisvinnende journalist som har jobbet som frilanser og krigsreporter. I Tsjetsjenia ble han angrepet av terrorister, men overlevde. Drivet har alltid vært viljen til å bruke og sikre ytringfrihetens vilkår, både i små lokalsamfunn her i Norge, og i land der pressefrihet er truet eller ikke-eksisterende.
Øystein Windstad har også holdt innlegg for FN. Vi gleder oss til å møte han på et av onsdagsseminarene til Mediepedagogene!

Windstad har bakgrunn fra blant annet NRK og jobber nå i Fagpressen. Han har tidligere jobbet i Russland, Tsjetsjenia og Egypt med fokus på menneskerettigheter. Han har en bachelor i journalistikk og en master i undersøkende journalistikk og nettdokumentar. 

Gratis og åpent for alle.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.