Digitalt fagmøte 20. oktober: Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IM)

Vi ønsker velkommen til digitalt fagmøte den 20. oktober kl. 20-21!

Lenke til møtet: https://us02web.zoom.us/j/87330469295

Meeting ID: 873 3046 9295

Tema denne gangen er linje for Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IM): Hva er det? Hva skiller IM fra MK? Hvordan foregår undervisningen? Og hvor ligger mulighetene for elevene som velger denne linjen? Vi inviterer til digital fagsamtale på Zoom i oktober!

Camilla Sandum og Kyrre Brekke Haakaas har jobbet sammen med å utvikle læreplanmål for medieproduksjon. Nå møtes de igjen til faglig diskusjon og samtale hos Mediepedagogene – velkommen!

I samtalen deltar:

Camilla Sandum, lærer ved IM på Nannestad videregående skole

Om Camilla: Underviser nå på VG1 IM (Konseptutvikling og programmering, Produksjon og historiefortelling), VG2 Medieproduksjon (Teknologi og produksjon) og VG2 Informasjonsteknologi (Utvikling). Var på Elvebakken vgs frem til nåværende skoleår og er nå på Nannestad vgs. Har jobbet med læreplanen for VG1 Informasjonsteknologi og medieproduksjon, samt for VG2 Medieproduksjon sammen med Kyrre.

Kyrre Brekke Haakaas, Avdelingsleder for Medier & kommunikasjon, Informasjonsteknologi og medieproduksjon, samt påbygg til generell studiekompetanse ved Åssiden videregående skole

Om Kyrre: Avdelingsleder og tidligere leder for Mediepedagogene. Han har jobbet med læreplanen for VG2 Medieproduksjon sammen med Camilla og på læreplanen for Medieutvikling for studieforberedende.

Christina Svien, lærer ved MK og IM ved Nannestad vgs og styremedlem i Mediepedagogene

Deltagelse er gratis.