Samfunnsengasjert nyansatt i Mediepedagogene

Mediepedagogene har tilsatt Daniel Johansen (31) i fast stilling. Daniel er opprinnelig fra Bergen og er i ferd med å avslutte sin PPU ved Universitetet i Oslo. Han blir en del av staben på «Seilet», sentralt plassert på Grünerløkka sammen med mange medarbeidere i samarbeidsorganisasjonene våre.

«Det blir spennende å jobbe for en organisasjon som kombinerer mediefaget med læreryrket»

Daniel Johansen

Jeg ble motivert til å søke på stillingen som administrativ medarbeider hos Mediepedagogene av flere grunner. Først og fremst fordi det blir min første utdanningsrelevante jobb. Det blir spennende å jobbe for en organisasjon som kombinerer mediefaget med læreryrket, fordi jeg utdanner meg til lektor i samfunnsfag og jobber frivillig som journalist i Radio Nova.

Jeg brenner for politikk og formidling og ser derfor på Mediepedagogene som et veldig spennende sted å jobbe. Det er også et stort pluss at styret i Mediepedagogene er satt sammen av erfarne mennesker innenfor skole- og mediebransjen. Jeg gleder meg til å lære av deres erfaringer og å bidra med min erfaring fra organisasjonsstyring.

Daniel Johansen

Styret i Mediepedagogene gleder seg stort over å få en så ung, dyktig og engasjert medarbeider, og med bred kunnskap innen temaer som garantert kommer til å prege både mediebransjen og skolen i lang tid fremover. Du vil kunne møte han på Medielærerseminaret i Bergen som vi snart skal kunngjøre.

Vi ønsker Daniel lykke til i arbeidet!