Vi har opplevd svært stor pågang til Medielærerseminaret 2022 og har kun få plasser igjen. Vi har utvidet påmeldingsfristen til fredag 29.04.2022, slik at alle som ønsker å delta får en siste mulighet til det.

Vi kan nå melde om over 70 påmeldte deltakere og har dermed mindre enn 10 ledige plasser. Vi ber dermed personer som er interessert i å delta om å sende en e-post til post@mediepedagogene.no før dere kjøper billett. førstemann til mølla, og dette gjelder både gamle travere, ferske medlemmer og dere som enda ikke er medlem.

Det er fortsatt mulig å få tilsendt faktura for påmelding, husk da å sende oss navn på påmeldte deltagere, organisasjonsnummer, fakturaadresse, referanseperson og referansenummer

Det vil være veldig gøy dersom vi klarer å fylle opp kapasiteten på seminaret før den endelige påmeldingsfristen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.