Panikk eller Pedagogikk? Jubileumsbok i salg nå!

Mediepedagogene har i lang tid jobbet med et bokprosjekt i forbindelse med sitt 50-årsjubileum. Boken ble lansert på Medielærerseminaret 2022, hvor de første eksemplarene også ble solgt.

Første opplag er på 357 bøker og i overkant av 300 bøker står lagret på vårt kontor på Seilet i Oslo. Bøkene vil i første rekke bli sendt per post til de som vil kjøpe boken, men det vil også bli mulighet for å komme innom Seilet for kjøpe boken. Vær oppmerksom på at det kommer et tillegg på 150kr i porto og administrasjon ved postforsendelse.

Mediepedagogene jobber med å få på plass en løsning for integrert betaling med vipps i nettsiden vår. Vi vil oppdatere denne saken når dette er på plass.

I første omgang ber vi de som ønsker å kjøpe boken om å kontakte administrasjonsansvarlig eller en i styret for detaljer rundt kjøp av boken. Boken koster 250kr og dersom boken skal sendes blir prisen 400kr. Dette inkluderer 100kr i porto og et administrasjonsgebyr på 50kr. Betaling skjer foreløpig ved at vi ber om penger gjennom vipps.

Ved større bestillinger ber vi om at styret kontaktes.