Slik var Medielærerseminaret 2022

Troldtog var pakket til randen med mediepedagoger og andre medieinteresserte da Mediepedagogene markerte sitt 50-årsjubileum. I bildegalleriet under kan du se de som bidro fra scenen.

Etter mange års uvurderlig innsats, ble Elisabeth Sølvberg Aase utnevnt til Mediepedagogenes æresmedlem. Hun har vært styreleder i en årrekke og bidrar fortsatt i styret med inngående kunnskap om mediefagene i skolen. Aase har vært en stor bidragsyter til mediefagene i skolen og Mediepedagogene er svært fornøyd med å fortsatt ha henne med på laget!

Det var fullt hus under Medielærerseminaret 2022. Vi registrerte 90 påmeldte deltakere i forkant av seminaret og de aller fleste plassene ble fylt opp. Neste år må vi trolig finne en større sal for å kunne ønske alle mediepedagoger velkommen til faglig påfyll og mingling i pausene.

Mediepedagogene lanserte sin jubileumsbok Panikk eller Pedagogikk? under medielærerseminaret 2022. Boken er i salg nå! Se våre nettsider for detaljer om kjøp eller kontakt oss på post@mediepedagogene.no

Tusen takk til alle som møtte på Medielærerseminaret 2022! Har du innspill til oss om tema du kan tenke deg å høre om på neste års medielærarseminar eller i andre sammenhenger der vi møtes? Ta kontakt med ein i styret eller administrasjonen. Vi gleder oss til flere spennende arrangementer sammen.