Mediepedagogene arrangerer Høstseminar i hvordan du som lærer kan bruke AI som et undervisningsverktøy i klasserommet, innen tekst, lyd, design og foto.  Kom å få inspirasjon fra andre, og test ut det nyeste innen kunstig intelligens . Høstseminaret er på Åssiden VGS i Drammen, Tirsdag 24. Oktober klokken 09.00 – 15.00. Her er noe av programmet du kan få med deg.

NRK Beta gir deg oversikt

Møt Marius Arnesen fra NRK Beta som viser oss hva som finnes av muligheter, tjenester og verktøy for de ulike medieformatene våre med Generativ AI. Innledningsvis vil det bli en  med en innledning om hva som skiller generativ AI fra diskriminativ AI.

Få innsikt med Splæsh

Møt strategisk rådgiver og videoprodusent Siwa Vetvik-Ellefsen og hør hvordan de i byrået Splæsh jobber med MidJourney for bildegenerering og Runway for å lage videoklipp av bildene. Hun viser hvordan de bruker AI som verktøy både i den kreative prosessen og i produksjon.

AI som kunstnerisk verktøy

Edmond Yang er en av de som har utforsket hvilket kunstnerisk potensialet man kan få til med AI. Hans visuelle kunst skapt via AI har nådd langt og skapt oppmerksomhet verden over. Edmond kommer til Drammen for å vise oss hvordan han bruker AI til å skape visuelle opplevelser på høyt nivå. Du kan se noen av Edmonds arbeid under:

Påmelding åpen fram til 23. Oktober.

Det er fortsatt mulig å melde seg på Høstseminaret til Mediepedagogene på Åssiden VGS i Drammen. Program finner du her

Viktig å reservere deg her for å sikre din plass: https://www.deltager.no/event/AI-hostseminar2023

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.