-Jeg synes det er kjedelig å se på norsk, jeg prater jo på norsk, hvis det var engelsk hadde jeg kanskje sett det. Dette er et av sitatene i NFI sin nye rapport 7-14 åringer mediebruk, det er Kantar som har gjennomført undersøkelsen «I strømmen av innhold, 7-14 åringers forhold til film, serier og spill». Undersøkelsen viser at det er en markant overgang til å se engelsk innhold ved 12-års alder. En overgang som blir sett på med positive øyne fra de fleste foreldre, de tenker at det er bra engelsk opplæring. Du kan se en strøming av seminar fra rapporten her på NFI sin side: https://www.nfi.no/kalender/i-strommen-av-innhold.7-14-aringers-forhold-til-film-serier-og-spill

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.