I samarbeid med NTNU har vi satt av to dager til faglig utvikling og inspirasjon i Trondheim. Start året med å bli oppdatert på 2024, bli med på Medielærerseminar i Trondheim 15-16. April

Vi møtes på  Dokkhuset i Trondheim mandag 15. april og tirsdag 16. april 2024.  Dette vil være en samling for alle medielærere i norsk skole. Programmet starter klokka 11.00 mandag og varer til 15.30 tirsdag.  I år blir programmet todelt, den første bolken vil handle om de mulighetene mobilen og ny teknologi gir oss i klasserommet, bolk to vil ta for seg separate sideprogram med fokus på forskjellige typer medieteknologi, samt de samfunnsmessige og læringsmessige utfordringer i forbindelse med dette.  Programmet for dagene vil bli som følger:

PROGRAM for Medielærerseminaret 2024 er  som følger:

Mandag 15. April

Dag 1 – 11:00-15:00 Mobilbruk blant unge

Innlegg:

Kaffe og baguetter ved ankomst fra kl: 10:30

Vi booker felles sted for middag kl 18.00

Tirsdag 16. April

Dag 2 – 9.30-11.30: Praktisk workshop med mobil

Innlegg:

Felles lunsj fra kl: 11:30

Dag 2 – 12.30-15:00 Mobilbruk i mediebransjen

Innlegg:

NTNU som samarbeidspartner 

NTNU har lang kompetanse særlig innen forskergruppa MEDLiE og Institutt for pedagogikk og livslang læring ved NTNU som er våre samarbeidspartnere. Målet med samarbeidet er derfor at vi skal dele nyheter fra FoU-feltet med praktisk erfaring ute i skolen og mediebedrifter.  Fokuset for dagene vil være Mobilen – verktøy eller fiende?  med fokus på hvordan man kan bygge gode fremoverlente undervisningsopplegg gjennom å koble mobiltelefonen med ny teknologi.  Vi vil sette søkelyset både på muligheter og utfordringer i klasserommet.   

Medielærerseminaret inkluderer lunsj og felles middag på mandag 15. April, men overnatting må du søre for selv, det er en rekke hoteller i Trondheim du kan overnatte på, vi vil anbefale Scandic Hotell Solsiden som ligger knappe 200 meter fra Dokkhuset. 

Meld deg på Medielærerseminaret nå snarest for å få et Early Bird tilbud, registrer deg her:

https://www.letsreg.com/no/event/medielaererseminaret_2024_15042024#init

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.