Mediepedagogene har plukket ut medierelaterte emner i alle grunnskolelæreplanene og i fagene med gjennomgående læreplan. De sier litt om variasjonsmuligheter man har i skolen i dag, og forventet kompetanse blant lærerne.  Men:  Har man fått god nok ballast gjennom utdannelsen til å gjøre det læreplanene legger opp til?  Har det vært nok kursing underveis i Kunnskapsløftet?  Er læreplanene for omfattende til å nå alle kompetansemålene?  Mediepedagogene erfarer at det er ganske stort sprik mellom de medierelaterte emner man finner i læreplanene, og virkeligheten.  Organisasjonen gjør en hel del gjennom kurs og konferanser for å bidra til etterutdannelse – og vil fortsette med det!  Og det er avgjørende at læreutdanningsinstitusjonene  følger opp.

Dokumentene inneholder:

[download id=»46″]
[download id=»47″]

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.