Programmet er klart – påmelding åpnet!

Les mer om NKUL 2012 på nettsidene, eller i dette nyhetsbrevet.

NKUL arrangeres 9. til 11. mai for 18. gang ved NTNU i Trondheim. Konferansen er årets store møteplass for oss som arbeider med IKT og skole. Programkomiteen har satt sammen et bredt og spennede program. Hovedfokus er å lage en god og matnyttig konferanse for norsk skole. Konferansen holder som vanlig deltakeravgiften svært lav for lærere takket være økonomisk støtte fra våre samarbeidspartnere.

Sterkt program

På NKUL finner man til sammen 76 plenum, sesjoner, verksted og utsillerseminar som dekker det som skjer innen IKT og skole i Norge. Programkomiteen fikk inn usedvanlig mange gode forslag til sesjoner og verksted i år og har satt opp et meget godt program.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.