Etter tidligere suksess med animasjonskurs for lærere, er vi glade for å kunne tilby tre nye kurs denne våren. Påmeldingsavgiften, som er kr 150, inkluderer lett servering og kursmateriell.

Dere som leser dette og dere som et mottakere av Skolekinonytt, får herved fortrinnsrett til påmelding på kursene før de annonseres via Den Kulturelle skolesekken og Fronter. Første mann til mølla gjelder, så det er bare å kaste seg rundt!

Kursene blir også denne gangen ledet av Bente Aasheim og følger samme opplegg som tidligere. Kursene er todagers animasjonsverksted for lærere på ettermiddag og kveldstid. De arrangeres 12.-13. april, 26.-27. april og 24.-25. mai i Oslo. Kurset gir blant annet en praktisk og teoretisk innføring i hvordan man kan organisere en klasse i animasjonsarbeid.

Deltakelsen skjer etter prinsippet først til mølla, og det er kun plass til 12 deltakere per kurs.

Verkstedet finner sted i Film & Kinos lokaler i Dronningens gate 16, Filmens hus. Kursene har disse tidene:

Påmeldingsavgiften er kr 150 og inkluderer lett servering og kursmateriell.

Om kurset
Kurset skal være med å sette læreren i stand til å lage animasjonsfilm sammen med barn, og til å gjennomføre en kreativ og motiverende undervisning med film som metode. Kurset gir en praktisk og teoretisk innføring i hvordan man kan organisere en klasse i animasjonsarbeid, og hvordan man med enkle grep kan integrere alle fag i skolen i elevproduserte filmer. Det vil bli en gjennomgang av ulike animasjonsteknikker tilpasset alder samt råd og tips om hvordan animasjonsarbeidet kan organiseres med mange barn.

Les mer hos Skolekinonytt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.