Aftenposten, egen avis for barn

24. april lanserer Aftenposten en ny avis – en egen avis bare for barn. De har valgt å kalle den Aftenposten Junior.

Aftenposten Junior kan barna lese om det som skjer i Norge og verden, om naturvitenskap, kultur, dyr og sport. Her finner de også grubliser og tegneserier. Aftenposten Junior forklarer vanskelige sammenhenger og forteller om det viktigste som har skjedd den siste uken – skrevet for, og til dels av barn. Aftenposten Junior har en rekke faste spaltister. Andreas Wahl skriver om vitenskap, Petter Schjerven og Helene Uri skriver om språk og Vera Micaelsen kan barna spørre om følelser og sånt. Det er godt å vite. Også for barn.

Akkurat nå tilbyr Aftenposten abonnement til introduksjonspris, kun 495 for et halvår (25 utgaver), eller 975 for et helt år (normalpris kr.1 250 pr år). Du bestiller enkelt på www.aftenpostenjunior.no – der finnes det også mulighet til å gi bort et abonnement. Du kan også ringe oss på tlf: 05040 eller sende e-post til junior@aftenposten.no.

Aftenposten Junior er ikke en del av ditt vanlige Aftenposten-abonnementet, men krever et eget abonnement. Avisen leveres tirsdager til abonnenter på Østlandet og på onsdager i resten av landet.