BIFF 2012

BIFF står for Bergen Internasjonale Filmfestival, og er et gratis dokumentartilbud til videregående skoler. Årets BIFF-program har vært klart en stund nå, og det er som vanlig mye spennende for deg å ta med elevene på.

BIFFs dokumentarfilmfestival for videregående skoler er en tradisjon med over 55.000 elevbesøk på åtte år. BIFF fortsetter satsingen med sterke samarbeidspartnere. VilVite, UNESCO, Raftostiftelsen, Fylkesmannen i Hordaland Landbruksavdelinga og Hordaland Bondelag er med i år igjen. I tillegg har vi i år et solid program om nye tider innen media, og – for første gang – en hel dag knyttet til yrkesfag.

På programmet i år har vi fem temaer:

  • DEN STORE MATKAMPEN
  • FIGHT FOR YOUR RIGHTS
  • MEDIAS (U)MULIGHETER
  • YRKESSTOLTHET
  • VITENSKAPSDAG PÅ VILVITE

Sammen med fagmiljøene utvikler BIFF studieark til forberedelse og diskusjon i klassene. Studieopplegget knyttes til skolens læreplaner.

Program og påmelding finner du på BIFF sine nettsider.