Mediepedagogene inviterer lærere i Oslo og Trondheim til et et gratis innføringskurs i hvordan iPad kan benyttes til medieproduksjon i skolen. I Oslo holdes kurs 6. og 20. november, i Trondheim 11.desember.

iPad er på full fart inn i skolen, og dette åpner for mange muligheter til å arbeide med digitale verktøy innenfor alle fag. Kurslederne er erfarne mediepedagoger, og i løpet av fire timer får deltagerne innføring i hvordan iPaden kan benyttes til både visuell og auditiv kommunikasjon. Etter en innføring av blant annet animasjon, bokproduksjon og bruk av Garage Band sitter lærerne igjen med en egen medieproduksjon som enkelt kan overføres til morsomme og motiverende elevaktiviteter. Alle oppgaver er linket opp mot kompetansemål i Kunnskapsløftet, og deltagerne vil få mange oppgaveeksempler i løpet av kursdagen.

Mer om kurset finner dere her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.